En Klub i Klubben

I JRTC of DK, har vi valgt at bringe de farvede Terrier med – også kaldet Lakeland/patterdale/Fell/Border/Tysk Jagt Terrier osv.
De farvede terrier, er ligesom Jack Russell Terrieren også brugshunde, primært som gravsøgende, men mange jægere bruger dem også på drivjagt og vildsvin.
Rigtig mange jægere – især i udlandet (specielt England), har avlet disse farvede hunde i mange generationer og har nøje noteret blodlinjer osv, men har ikke mulighed for at registere dem i Europa.
Har man en farvet jagthund derhjemme, som man ønsker stambog på, så send en mail til: Lena@topnoch.dk eller ring 22 32 32 51 og lad os få en snak om mulighederne for netop din hund.
Dette er grunden til at JRTC har valgt at give ejere mulighed for at få lavet stambøger, gravprøve og udstille hundene på alle de Shows JRTC afholder, i seperate klasser kun for farvede terrier – efterhånden som CTC of DK vokser, vil hundene blive opdelt yderlige.
Klubben er for alle farvede Terrier – Fell/Patterdale/Lakeland/Border/Tysk osv. og ønsker man at udstille til et Show, behøver man ikke være medlem, man møder bare op på dagen og betaler når man går i ringen – det eneste krav er at det er en terrier.
Det er meningen, at klubben skal vokse sig størrer, stille og roligt og på et tidspunkt kunne få egen bestyrelse, men som en underklub under JRTC of DK.
Under punktet: show datoer og show resultater ligger resultaterne for
Colored Terrier
Lidt baggrunds information om farvede terrier – klik her